Shop Mobile More Submit  Join Login
About Deviant let put a smile on that faceMale/Malaysia Recent Activity
Deviant for 12 Years
Needs Core Membership
Statistics 84 Deviations 1,286 Comments 10,547 Pageviews
×

Newest Deviations

Random Favourites

Activity


deviantID

kyreoo
let put a smile on that face
Malaysia
mmg dah jarang aku masuk DA ni... tapi setipa kali masuk, tak pernah lupa untuk tgk artwork korang yang main lama makin gempak(siap ade yang buat nude art lagi huhuhu. sape terasa) hehehe ... time skrang ni mmg bz gila nak siaplan paper dan project, so kurang la masa sikit untuk DA... nough said, aku akan bangkit kembali satu masa nanti.... (tunggu saipkan disertation ni dulu) so sape2 yang ringan tulang nak tolong aku, meh la.... jangan malu...


thanks member yg still jenguk aku...
woi jambang ko ape cite
  • Playing: ....
  • Eating: tandoori
  • Drinking: ....

AdCast - Ads from the Community

×

Comments


Add a Comment:
 
:iconfire-doused:
fire-doused Featured By Owner Dec 31, 2009
NEW YEAR BLAAAAARGH...

=P
Reply
:iconeasternheroes:
easternHeroes Featured By Owner Sep 15, 2009
mana ilang brO...lama tarak nampak lu
hehehe
Reply
:iconadila:
Adila Featured By Owner Aug 30, 2009  Hobbyist General Artist
Fellow Malaysian,

Selamat Hari Merdeka!

I include YOU in my Malaysia 52 Independence Day tribute art :giggle: [link]
Reply
:iconjambang:
Jambang Featured By Owner Aug 17, 2011
yeaaa!!! slamat ari merdeka!!!

WAHAHAHAHAHA !!!!
Reply
:iconencik-apam:
Encik-APAM Featured By Owner Mar 30, 2009
lama mnyepi?
dah bisu ye?
Reply
:iconkyreoo:
kyreoo Featured By Owner Mar 31, 2009
eihhhh tup-tup timbul balik cik apam ni.....
Reply
:iconprobot-x:
probot-x Featured By Owner Mar 12, 2009  Hobbyist Digital Artist
lama x npk bang
Reply
:iconencik-apam:
Encik-APAM Featured By Owner Mar 30, 2009
sakit mata ke awak?
Reply
:iconkyreoo:
kyreoo Featured By Owner Mar 31, 2009
mana tau..?
Reply
Add a Comment: